Adresa

Rruga Martin Camaj, Durrës

Telefono

+355 69 99 53 133

Menu

ALBA SHPK

Shërbime Alumini dhe PVC

Shërbimi më i mirë

Ne jemi të përkushtuar t’u ofrojmë klientëve tanë një shërbim të përkryer. 

Produkte

ALBA SHPK

Shërbime Alumini dhe PVC

Punimet tona

Postimet e fundit

Dritaret Geneo

Dritaret GENEO vijnë me avantazhin bindës – përveç izolimit të shkëlqyeshëm termik – me një paketë gjithëpërfshirëse të koordinuar. Sepse: Falë materialit të përbërë me

Lexo më shumë »

Dritare PVC

Dritare PVC- çfarë duhet të dini për fjalën dritare PVC ?Së pari i referohemi fjalorit të gjuhës shqipe në të cilin gjejmë të cituar si

Lexo më shumë »

Njihuni me Alba SHPK

Subjekti ALBA SHPK është themeluar në Maj të vitit 1998. Aktiviteti ynë nisi me prodhimin e dyerve, dritareve dhe grilave të ndryshme të aluminit.